pühapäev, 17. oktoober 2010

Vaktsiinid

Neil on plaan vähendada inimpopulatsiooni teatud perioodi jooksul, kuni nad saavutavad sobiva populatsiooninivoo. Seega lähevad nad transhumanismiperioodi, et luua endile paremaid orje. Vahapeal me peame minema läbi suurte muutuste põrgu; see on just see, mida me praegu läbi teeme, mida meile on selgeks tehtud. Need seal tipus on pannud kogu lootuse teaduse peale. Enne, kui nemad nimetasid seda teaduseks, kutsusid nad seda looduseks. Kui me mõistame loodust ja looduse saladusi, võime kontrollida maailma, seda öeldi vanades müsteeriumireligioonides. Mitte lihtsalt teadust, vaid erinevat tüüpi teadusi. Meid on bioprojekteeritud läbi pika aja, surgitud läbi vaktsineerimiste. Selles pole vähimatki kahtlust, vaadake kuulsate nimede ajalugu, kes tulevad suurte vaktsiinidega välja ja kui nad kuulusid eugeenikaseltsidesse, mille peamine mantra oli populatsioonivähendamine ning said kangelasteks, kui nad üritasid mõnda viirust välja juurida ja süstida teid kõiki.

Mul on teile ainult ühte öelda, ainult ühte: te olete kaotanud, kui lähete ja laste end pookida. Te olete kaotanud. Siis pole midagi päästa, kui aus olla. Kaine mõistus peaks teile seda ütlema, kui võtame tüübid nagu dr Salk näiteks, kes võitles eugeenika ja depopulatsiooni eest ja järstu saab temast suur liider, kes annab meile Salk'i vaktsiini, on ka ilmselt edaspidi eugeenik, elementaarselt võttes . Niisiis, mida ta paneb selle kraami sisse? Noh, me teame, mida ta paneb selle kraami sisse, vähemalt suurema osa kohta, mida nad sinna sisse panevad. Kaugel sellest, nad ei avalikusta kunagi KÕIKE selle kohta. Aga me teame, et steriliseerimine on suur osa sellest. Me teame, et IQ kukub samuti püstloodis, kui lapsed saavad oma esimese seeria süste, sest see põhjustab palavikku, aga kus küll see palavik on? See on beebi peas. Mis asub peas? Aju asub peas - seda nimetatakse terveks mõistuseks - ja tapab ajurakke protsessi käigus.

Huvitav, et sama toimub magneetilise kujutisel koos ultraheliga, mida nad teevad beebidele üsas. Nad tegid sellest suure moeröögatuse, kuni keegi tuleb sulle ligi hommikusöögilauas ja näitab seda kohutavat kaarti, et: näete, see on beebi kõhus ja see on minu beebi ja blaa-blaa-blaa. Siis nad tulevad välja aastate pärast ja ütlevad, et nad on avastanud uuringutes, et kui seda ultraheli kasutada, mis on muide mikrolaine erisagedus, ta kuumutab üles elavat kude. Ja lapse koljus asub aju nagu potis ja aju kuumeneb üle ja sa tapad ajurakke. See ei ole juhuslik. Midagi ei toimu sellel tasemel juhuslikult. Sest on olemas nii mitu TASET kontrollimisi ja eksperimente. Nad ei tee sedasorti asju või ei tee selliseid asju turule paiskamiseks kogemata. Nad teavad, mida nad tahavad põhjustada. Sa ei saa sellest enne aru, kuni neil olid kohtumised 50ndatel-60ndatel ÜRO juures, sellest, kuidas LOBOTOMISEERIDA inimese aju, et teha malbeid, kuulekaid inimesi, nad on seda juba teinud ning teevad seda ka praegu. Miks nad ei peaks jätkama? Vaata, arstid ei tea, mida nad pritsivad sinu sisse nende süstidega. Nad võtavad seda lihtsalt usuga. Nad ei lähe kuhugile laboratooriumi asju ise järgi kontrollima. Kõik on usul põhinev, seetõttu on nii lihtne panna mida iganes neisse ampullidesse ja saada keegi süstima. See on kõik usu alusel. Mida naiivselt rumalamad on inimesed, seda enam nad aktsepteerivad, et see kõik on tehtud ainult selleks, et neid aidata. Tõendusmaterjal on kõik kättesaadav ja seetõttu ei hakka seda siin välja tooma, aga me elame õuduste teatris.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.