reede, 8. oktoober 2010

Miks ma kirjutan

Kindlasti on paljud märganud, kes selle vastu huvi tunnevad, mis maailmas toimub, et midagi on siin valesti. Hoolimata vanemate hoolitsusest, lasteaedade-koolide õpetustest ja massimeedia, ning tarkade raamatute selgitustest tundub, et kõik ei ole päris nii nagu peaks.

Paljusid tundlikumaid iseloome jälitab see tunne kogu elu, oma küsimusele vastust leidmata pöördutakse meelemürkide kütkesse, erinevate sõltuvuste ohvriks, või valitakse mõni religioon, kes valmis lahendusi pakkudes sellest kõikjal sind jälitavast dilemmast pääsu pakuvad.

Enamus eelistab üldse mitte mõelda, elades oma elu sellistest raamides, nagu ta meile seab. Küsimusi esitamata. Ometi on ilmselge, et kumbki elumudel ei saa pakkuda täit rahuldust. Käesolevaga üritangi selles blogiruumis pisut alternatiivsemat vaadet ajale, elule. Siinkirjutaja ei pretendeeri end tõekuulutajaks pakkumast, pealegi, universaalse tõeni suudab küündida vaid kosmilistes mastaapides taju.

Seetõttu ära määra mulle ranget karistust,  kui midagi sinu arusaamadele vastukarva käib.

Kasutan peamiselt internetist leitud materjale, samuti muudest allikatest tuhnitut-silma hakanut. Ehk satub ka neid ridu lugema mõningaid veidrikke, meie keskel olevate inimeste mitte nii väga suures hulgas selliseid, kellele tähtis on tõde. Siis pole see töö asjata olnud. Veritas liberabit vos! Julgete päralt on võit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.