teisipäev, 19. oktoober 2010

Toiduahel ja ellujäämine

Kunagi seitsmekümnendatel tuli see välja, vist Ühendriikide Põllumajanduse Assotsiatsiooni (United States Agricultural Association) kaudu, et nad panid kogemata inimeste geene sigadesse, mis läksid turgudele müüki ja nüüd nad ei teadnud millised sead need on ja kõik muu sinna kuuluv ja ma olen kindel, et see kõik jätkub.Teiste sõnadega, sinust on tehtud teatud mõttes kannibal.

Ärge raisake aega inimeste peale, keda pole võimalik üles äratada. Asi pole ainult selles, et nad ei taha teist aru saada, paljud pole selleks VÕIMELISED. Sa näed mõjusid, sõja resultaate, füüsilise sõja nende mõistusele, nende ajule. Seetõttu ei oska nad midagi kahtlustada. Charles Gaulton Darwin on öelnud: metsloom säilitab kõik oma ellujäämismehhanismid ja meie, eliit, peame säilitama oma ellujäämismehhanisme, et planeeti juhtida. Sinna hulka kuulub olla kahtlustav, kasutades kainet mõistust, oma intuitsiooni ja nii edasi. Tagasi minnes tsitaadi viimase poole juurde, ta lausus: massid ei vaja seda, sest riik teeb kõik otsused nende eest.

Meid harjutatakse minema uude toidusüsteemi ja kunagi võibolla isegi Sojarohelisse (Soylent Green, 1973). Kuigi ma arvan, et inimesed on nõnda allakäinud tänapäeval, et Sojaroheline ei tähenda nende jaoks suurt midagi. Ja meil on alati olemas need, kes tulevad välja esimesena, näitamaks, kui metsikud nad on, nagu vanad rockistaarid, tegemas pööraseid asju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.