esmaspäev, 8. november 2010

Suur kliimaäri


Anthony Watts
LONDON, 30. september Globaalse Soojenemise Poliitika Fond (Global Warming Policy Foundation) (kuidas sa valid ühtegi neid tüüpidest? Kas te olete kunagi kuulnud neid mainimas, millal valima minna? Kas keegi on küsinud presidendi või peaministri käest, mida nad kavatsevad teha nende suurte fondidega, mis tunduvad kõike kontrollivat? Siin on teile paralleelvalitsus. Igastahes, Globaalse Soojenemise Poliitika Fond. Huvitav, kes seda finatseerib?) tervitas Kungliku Seltsi (Nüüd, kus Kuninglik Selts on suur tuus kes teeb poliitikat maailmaareenil) otsust revideerida ja leevendada oma kliimahoiakuid. Nende uus kliimajuhend oon parandus nende varasemast alarmeerivast 2007 pamfletist, mis põhjustas sisemisi mässe enam kui 40 Seltsi liikme hulgast ning vallandas sellega ülevaate ja järgneva revideerimise.
Eelmine publikatsioon andis eksitava mulje, et „teadus on lahendanud” (Tuletage meelde, see oli siis, kui nad tahtsid vangi panna kõiki, kes olid „kliimasoojenemise eitajad”) – uus juhis aktsepteerib, et tähtsad küsimused jäävad avatuks ja ebaselgused on lahendamata. „Kuninglik Selts on nüüd ühte meelt GWPF’ga, et soojenemistrend kaheksakümnendatel ja üheksakümnendatel peatus viimase kümne aasta jooksul. (tegelikult on see rohkem, kui 10 aastat) ütles dr Benny Peiser, GWPF direktor.
(Ma ei tea, kes küll annab neile volitused)
Dr David Whitehouse, GWPF teadusdirektor ütles: „Suurim juhendi läbikukkumine seisneb selles, et ta ei arvesta teadusandmeid enne 1850. aastat ja jätab asja sellega. Ta heidaks hoopis uut valgust tänase soojenemise kohta, kui keskaegne soojenemisperiood, rooma ajastu soojenemine ja pronksiaja soojaperiood oleksid sama soojad kui praegu, võibolla isegi veel soojemad. Põhjalik diskussioon kasvava empiirilise tõestusmaterjali globaalse keskaegse soojenemise ja tema mõjude kohta oleksid väärtuslik lisa uude raportisse.”
Ja koos hokikepigraafiku ja koos selle kraamiga, mida nad vahele jätsid kõikide soojaperioodide kohta ajaloos, et kogu maailma eksitada. Meenutagem, nad saavad tohutuid toetusi, kõik need poisid, kõik need teadlased ja klimatoloogid. Ilma kõige selle hirmutamiseta oleksid nad kõik töötud. Nad anuksid omale tööd ning TV kompaniisid, kuhu raporteerida ilma kohta ja nii edasi. Nad elavad hästi, nagu orikad koos oma miljonite ja miljonite dollaritega, mida neile iga päev loobitakse, et nad oma jama räägiksid. Ja kogu nende raportite kohaselt, mis on aastate jooksul ilmunud, me peaksime keema nagu munad praegu. Kõvaks keema. Ja seda pole toimunud, sest see kõik on võltsitud. Igastahes see lihtsalt näitab, et nad nad hakkavad iseendast distantseeruma, pisut, aga nad üritavad endale lisada rohkem usutavust, et seda vähehaaval tunnistada. Aga see ei peata seda süsinikuvärki ja kõiki makse, mis tulevad, sest nad on juba üles seadnud pangandussüsteemi, mis sellega tegeleb,. läbi Rothschildi panga, isikliku panga, Sveitsi erapanga, mis saab olema kanal nende kõigi jaoks, täna Al Gore’le ja tema semudele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.