laupäev, 13. november 2010

Dialektiline diktatuur

Kõige raskem asi, kui me läheme läbi järgnevate muutuste, muutused, mis sellest tulenevad, kõige raskem asi on jääda oma terve mõistuse juurde.

See on hetkel eriti tõene, sest me liigume kiirenedes, läbi poliitilise korrektsuse, selle hullumeelse perioodi. Hullumeelse perioodi, mis oli peenhäälestetud ja testitud Nõukogude bloki riikides, ja põhjus, miks seda siin testiti, et seda praegu Läänes kasutada, selleks kasutati dialektikat, et seda tulevikus kokku sulandada. Sul on alguses alati tees, antitees ja süntees lõpuks ja kaks vastakat jõudu ühinevad. Kuidas sa kontrollid loodust, vanade müsteeriumireligioonide kohaselt, on uurides loodust, aastaaegu, vastandeid, ja kui sa aru saad, kuidas vastandid lõpuks kohtuvad ja hakkavad koos töötama, näiteks siis, kui aastaaeg vaheldub teisega. Seal on vahepealne periood, kus nad on mõlemad; on osa talvest, osa kevades, kevadel osa suvest ja nii edasi. Nad sõnastavad keeles seda looduse terminoloogiat. Mida nad mõtlesid, oli: sa saad tegelikult planeerida midagi, mis on sinule tulemus, kuid kuidas sa mängus avalööki teed? Sa pead panema midagi sellist välja, mis põhjustab opositsiooni, sa valid alati vastandava süsteemi või üritad tutvustada seda vastandava seisukohana ja rahastada seda, et sellest saaks legitiimne ja võimu omav, ja siis olemasolev status quo läheb selle vastu ja siis tulevad kõik läbirääkimised ja neljasilmavestlused ja siis on sul kokkulepped saavutatud. Kokkulepe, pidage meeles, on kompromiss; sa ei saa sellistel põhimõtetel kompromissi teha, sest kui sa seda teed, sa liigud tagasisuunas. Stalin ütles seda samuti:

"Kolm sammu edasi, kaks sammu tagasi"

Nõnda nad mängivad seda mängu. Seni, kuni nad saavad seda ühte sammu edasi teha, hoiavad nad sellest kinni, ja järgmine kokkulepe on järgmine samm edasi, mitte kolm, vaid üks, sest ta astub tagasi kaks korda ja oponendid ei saa aru, et nad on kaotanud.

Kes rahastas Nõukogude Liidu eksisteerima? Leiame, et seda tegid Lääne pankurid aga mitte üksinda. Neid toetas valitsev riigiaparaat - vana riigikorraldus, mis valitses Euroopat ja Ameerika Ühendriike. Neid rahastati lõpuni, rahastati nende toiduga, läbi kogu külma sõja, kuni Berliini müür ootamatult kokku varises, umbes sellel ajal, kui Lenin ütles, et see juhtub. Ta ei öelnud "müür", ta ütles, et lõpuks diktatuur hajub minema ja kommunism ei ole enam kommunism, ta on kommertsi sulandumine sotsialismi. See on täpselt, see, mis meil on, Kolmas Tee. Nii nad seda kutsusid, Kolmas Tee. Nende jaoks, kes tõesti mäletavad, mida kommunism
tähendab, või tundus tähendavat, ja kes uurisid neid ja nende tehnikaid, seda kõike kasutatakse tänapäeval, läbi ajutrustide ja ajutrustide poolt, läbi tohutute fondide, uskumatute võrgustikudega üle planeedi, kuni ÜRO'ni välja, ja tänapäeval on nad kõik ÜRO kattevarju all.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.