laupäev, 17. november 2012

Juudiriigi verepulm Gazas.



Terroririik Israel on kasutanud ära oma totaalset mõjuvõimu mandunud Läänes ja on alustanud massiivset kampaaniat Gaza sektori vallutamiseks. Nagu argpüksidele kohane, kasutatakse ära oma militaarset ülekaalu vastuseks  v ä i d e t a v a l t  paari palestiina võitlusorganisatsiooni Hamas poolt lastud raketist Israeli territooriumile (nad lõhkesid lagedal maa-alal) ja alustanud kaitsetute araabia naiste, laste ja vanainimeste tapatalguid. 

Mitte niisama pole Ameerika valitsus ühes Euroopa Liidiga keelustanud Iraani Press TV ülekanded satelliidi kaudu. Mitte midagi toimuvast ei tohi ülemaailmsele üldsusele kohale jõuda ilma juutide kontrollfiltrita. USA president, juutide hampelmann Obama on juba kinnitanud oma täielikku poolehoidu Israelile, kes on öelnud, et Israelil on täielik õigus tappa gazalasi.

Israel on aastakümneid takistamatult mõrvanud, piinanud ja tükkideks kiskunud palestiina põliselanikke. Juudid valgusid kohalike soovide vastaselt suurearvuliselt Palestiinasse, pidanud terroristlikku sõda algul brittide ja siis palestiinlaste vastu. Nad on ajanud need linnadest, küladest ja maalt välja, vastuhakkajad hukanud. Blokeerinud kõik tagasitulekuteed okastraadi ja hiigelmüüridega. Nad on röövinud endale sisuliselt kogu maa ja kõik mis seal leidub! Palestiina patrioote on piinatud kõigi rahvusvaheliste seaduste vastaselt Israeli urgastes ja juudid on veel sellega kiidelnud.

Läänekalda ja Gaza elanikud on ülekaalukalt palestiina põgenikud sionistliku terrori eest. Ja nüüd on genotsiidele otsustatud lõpp-punkt panna ja kõik palestiinlased korraga hävitada. Juba on surnud vähemalt paar tuhat tsivilisti, kümneid tuhandeid on saanud haavata. Israel on pommirünnakutes kasutanud valget fosforit, kõige ebainimlikku tapavahendit massihävitusrelvade kõrval. Tuhanded lapsed on kaotanud jäsemeid või silmanägemise, saanud kohutavaid põletushaavu ja arme, mis jäävad nendega kogu eluks.



Sionistlike ajalehtede pealkirjad aga vaid mainivad, et Israel vastas Gazast tulistatud rakettidele. Kuigi need on vaid tagasihoidlik väljaastumine aastaid kestnud tapatöö kõrval. Üleilmne boikott mõrvaritele!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.