kolmapäev, 9. november 2011

Kes on Alex Jones?

21. sajandi avaakkordiks ja tooniseadjaks tervele ajastule olid kahtlemata 11 septembri, 2001 aasta terrorirünnakud Maailma Kaubanduskeskusele ja Pentagonile, milles hukkus tuhandeid süütuid inimesi.

See sundis ühtlasi miljoneid kriitiliselt mõtlevaid inimesi arutama selle üle, mis siis tegelikult ikkagi juhtus, sest ametlik versioon sündmuste kohta oli pehmelt öeldes mitterahuldav. Tosinkond kartonginugadega relvastatud kõrbepoegi, keda juhtis habemik neeruhaige vanamees Afganistaani koopast, oskas mingil imekombel tungida läbi maailma võimsama riigi kaitsesüsteemidest ja rünnata tema sümboleid, see vääris Hollywoodi parimate stsenaristide fantaasialendu, aga mitte inimeste tervet mõistust.

Koheselt kerkisid esile mitmed "alternatiivuurijaid" ja ajakirjanikke, kes häälekalt tollele kõiki šokeerivale sündmusele omapoolset seletust andma hakkasid. Ja inimesed asusid neid kuulama, alguses naeruvääristavalt, kahtlev-skeptiliselt aga hiljem aina andunumalt, sest need "uurijad" olid häälekad, järjekindlad ja nende pakutud versioonid tundusid väga tõepärased. Igastahes palju tõepärasemad peavoolumeedia action-filmilikust visioonist.

Üks tuntumaid 9/11 rünnakute aktiivsemaid kriitikuid on kindlasti Alex Jones, kelle youtube'i kontol on tuhandeid videod oma saadetest, lisaks veel dokumentaalid, DVD's, t-särgid jms, veebisaidid, meediaesinemised, jms. Jonesi kontol on mitmeid "kangelastegusid", kaasa arvatud tungimine ülivalvatud Bohemian Grove'iks kutsutud erametsa, kus kogu maailma vägevad salajas kokku saavad, asju arutavad ja veidraid rituaale sooritavad, mida tal ka õnnestus filmida. On andmeid koguni mees-prostituutidega orgiatest ja inimohverdustest, mis seal aset leidvat.

Temast on saanud üks nn "tõeliikumise" (Truth Movement) juhtfiguure, kes usuvad, et globalistid, pankurid ja korporatsioonide juhid kavatsevad kehestada totalitaarse Maailmavalitsuse, ülemaailmse politseiriigi, kus iga selle kiibistatud kodanikku sammu jälgitakse, valitseb totaalne tsensuur, pealekaebamine ning sõjaväesaabas. Nende igaastaseks kokkutulekukohaks on poolsalajased Bilderbergi kohtumisteks nimetatud koosviibimised, kus ajakirjanikke ligi ei lasta.

Tema tausta aga tasub tunda.

1. Alex Jones'il on juudisoost naine, Kelly Rebecca Nicols, kellega tal on 3 (kolm) last.

2. Alex Jonesi, ja tema juudi naist ja lapsed kuuluvad automaatselt Israeli kodakondsusesse, nn "Tagasituleku seaduse" (Law Of Return) alusel

3. Alex Jones'il on vähemalt 20 (kakskümmend) juudi sponsorit ja reklaamiandjat, kes toetavad rahaliselt tema raadiošõud ja veebisaite.

4. Alex Jonesi lipulaevast raadiojaam, KLBJ AM, asukohaga Austin, Texas, on Emmis Communication'i ("Emmis" tähendab heebrea keeles "tõde") omanduses, see meediakonglomeraat asub Indianapolises, Indianas. Selle asutaja, esimees ja president on Israeli topeltkondakondsusega sionistlik juut, Jeffrey H. Smulyan.

5. Alex Jonesi raadiosaadet edastatakse Sirius XM Radio, selle esimees on juut Eddy W. Hartenstein. Sirius XM Radio tegevdirektor on juut Mel Karmazin, Sirius XM Radio president on juut Scott Greenstein. Kuuest (6) firma juhatuse vanemliikmest viis (5) on juudid.

6. Alex Jonesil on juudi advokaat, Elizabeth M. Schurig, kes on samuti Holly Lev Bronfmani , Edgar Bronfmani Jr. õe, kaitsja. Seega on ainult paar kraadi vahet Alex Jones'il ja Bronfmani perekonnal, ühest rikkamatest ja mõjuvõimsamatest sionistlike juutide perekonnast Põhja-Ameerikas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.