neljapäev, 23. juuni 2011

Kontrollitud hädakisa

"Parim viis opositsiooni kontrollida, on seda ise juhtida." - V. I. Lenin
Luues ühtset maailmavalitsust, adusid võimud, et opositsioon tulevasele maailmakorrale saab olema ilmselge ja vältimatu. Need opositsioonijõud pidi kindlasti neutraliseeritama ja nende hääled lämmatama, kui sotsialistide maailmavallutusplaan osutub edukaks.

Kuidas ära hoida liidrite esilekerkimist ühtsest rahvamassist? Need saatanlikud isehakanud diktaatorid said aru, et on ainult üks võimalus seda saavutada, luues üldise ettekujutluse sellest, et keegi juba peab lahingut nende vabaduse nimel. Keegi, kes toetab nende plaani aga kõneleb selle vastu. Keegi, kes võidaks masside usalduse, siis kasutades diversioonitaktikat, juhib neid türanniasse.

Nende nimi on kontrollitud opositsioon. Nad tulevad mitmesugustes vormides ja organisatsioonides ja näivad erinevate asjade eest seisvat. Mõned neist täidavat kantslit, teised pesitsevad avalikes asutustes. Mitmed kasutavad ringhäälingut. Kõik nad on eksiteele viijad. Kõik nad on mängurid manipulatsioonis, mille nimi on Hegeli dialektika.

Kõik nad räägivad häälekalt teemadel, mis köidavad nii konservatiive kui radikaale ja isegi teevad mõningaid häid tegusid. Aga nende pingutused alati jooksevad tühja mobiliseerimaks nende toetajaid tegemast õigeid tegusid, juhtides enamust, kes ei näe kunagi läbi nende salaplaanide, küsimaks: Kes vaigistas protestikarje?

"Tuhanded on raiumas kurjuse oksi, aga on ainult üksainus, kes ründab juuri" - Henry David Thoreau

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.