pühapäev, 13. mai 2012

Kemojälgede käitumuslikud ja psühholoogilised mõjud.

 Alates 1996 aastast, kui kemojäljed umbkaudu alguse said, millenniumivahetus, bensiinihinnad ja nüüdsest "majandus", pidevad "konfliktid" ja muud artiklipealkirjad on võimendanud ja rõhutanud inimeste hirmusid. See hirm võib olla põhjustatud kemojälgedest , et kasutada ära inimeste änge, et suruda jõusse mitmeid uusi seadusi ja edendada kemojälgede operatsiooni.



 Pritsimiste efektide hulka kuulub muuseas langemine letargiasse, unisus, mõttelaiskus. Teatud võtmesõnad tunduvat elustamaks emotsionaalseid reaktsioone. Näiteks isu rämpstoidu järele. Tuleb meeles pidada, et on olemas arste ja meditsiiniprofessionaale, kes on mõne agentuuri kattevarjuks , kes on täiesti teadlikud kemojälgede pritsimisest ja töötavad peamiselt väiksemates arstikabinettides ja meditsiinikliinikutes. Kui inimesed tulevad hädaabi ruumi või külastavad nende kliinikut, on nad täielikult ettevalmistatud, alustamaks uuringuid sisse saabunud inimeste tervisemõjude kohta, kuna neid on informeeritud kemojälgede pritsimisest ette. Selliseid inimesi ei tohiks usaldada mitte mingil tingimusel.

On tähendatud, et päevadel, mil toimub pritsimine, on sellel inimestele "lolliks tegev" mõju. Enamik neist muutub unisteks ja jõuetuks, nad on kui "uimastatud". Ohvrid haigutavad pidevalt, nagu oleks nad tõsiselt väsinud. Reaktsioonikiirus on aeglustunud. On võimalik samuti täheldada, et tuvid ja mitmed muud erievat liiki linnud ei ole enam nii aktiivsed ja on vaiksemad kemojälgede pritsimise päevil.

Teiste käitumuslike atribuutide hulka kuulub: aeglustunud ja hilinenud reaktsiooniaeg ja kõhklemine või märkimisväärne koordinatsioonivõimete puudus. Inimesed räägivad aeglasemalt ja lausetevahelised pausid on suuremad. Samuti veedavad inimesed pritsimiste aegadel rohkem aega arvutite taga See võib olla põhjustatud aeglustunud mõttereaktsioonist. Emotsionaalsete atribuutide hulka kuulub: eitus ja teadmatus teatud küsimustes.

Kemojälgedel tunduvad olevat erinevad eesmärgid ja nad tunduvat levima mitmesugustes nähtavates mustrijoontes. Mõned kemojäljed lehvivad taevas, kui "sabad" või nähtavad jutid. Teised kemojäljed levivad lehvikuna laiali ja katavad taevast tihke udu tekina. Teised tunduvad olevat nähtamatud või nähtav vaid peenike joon. Samuti on tõik, et tuulistel päevadel kemojäled tunduvad kaotavat palju oma mõjust, seda tugeva tuule tõttu, mis puhub neid kursilt kõrvale. Osade kemojälgede eesmärgid on ilmastiku modifitseerimine või üle olemaks radariekraan, kuid kuidas on lood inimpopulatsiooni mõistuse kontrollimisega?

Teatud päevil on kemojälgede pritsed nähtamatud, kuigi sa märkad, millal on pritsitud, sest hilisõhtul on märgata kerget vinet, eriti kui kasutada mäge või mõnda muud suurt maamassi kontrastina. Peale lõunat on näha õhus pruunikat sudu. Tavaliselt kemojälgede pritsimiste päevil tunduvad inimesed olema kuulekamad ja need pritsimised toimuvad tavaliselt päikese protuberantside või häirete aegadel. Üks kindel meetod kemojälgi märgata, on jälgida horisonti koidikul või päikeseloojangu ajal.

On täheldatud, et teatud elukutse rühmadel tundub olevat immuunsus kemojälgede mõjude suhtes. Näiteks autokerede remondimehed või mehhaanikud. Tavaliselt töötavad nad suletud keskkonnas ja kannavad spetsiaalseid kaitsemaske tolmuosakeste vastu. Samuti töötavad nad keemilise vaigu, epoksiidiga. Võimalik et maskikandmine hoiab kemojälgede saasteaineid eemal ja midagi eposiidvaigus võib peatada DNA manipulatsiooni kemojälje segu reaktsioonist organismis. Võimalik ka, et nad on "kreatiivsed", kasutades ära maksimaalselt oma loovat potentsiaali autode parandamises/ehitamises selliselt, et nad ei ole saboteeritud kemojälgede mõjudest. Sama efekt tundub olevat töölistel, kes värvivad autosid ja on suletud keskkonnas ja kes kannavad kaitsemaske filtreeritud ruumides. Samuti need, kes töötavad keskkonnas, kus on ultraviolettvalgus. Nünda on kemojälgede osakesed on UV-kiirguse mõju all ja nagu me teame, tapab UV-kiirgus baktereid ja viirusi.

Kõige enam on kemojälgede mõjudele altid need, kes uslikud, praktiseerivad joogat või mõnda muud meetodit "põgenemiseks". Neil inimestel puudub nende oma tahe ja ei pane tõsiselt korporatiivset maailma kahtluse alla, jne. Pigem nad teenivad ja austavad korporatiivsete plaanide eesmärke ja aktsioone. Mõned kemojäljed põhjustavad hirmu ja kahjustavad inimeste loovat potentsiaali. Seetõttu on ülimalt oluline teadvustada täiel määral reaalsust, milles me elame ja olla teadlik meid
valitsevatest ohtudest. Samuti tunda ära ohumärke, et saaks vastavalt reageerida, rakendades meis kõigis peituvat "metsikut" enesealalhoiu instinkti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.